marți, 14 aprilie 2009

A murit soţia manelistului Florin Salam

Ştefania, soţia manelistului Florin Salam, a murit la spitalul Floreasca din Capitală, chiar de Florii, de ziua soţului ei.

Joi noaptea, Florin Salam nu avea stare şi-şi frângea mâinile de griji, pe holurile spitalului Floreasca din Bucureşti. Iubita lui soţie, Ştefania, fusese internată de urgenţă deoarece avea un blocaj renal agravat de o infecţie la rinichi. În plus, tânăra de 27 de ani era bolnavă de mai mult timp de ciroză hepatică. Manelistul Adi Minune, naşul celor doi, îi ţinea companie lui Florin, încerând să-l liniştească puţin

Vineri pe la prânz, Ştefania a fost operată cu succes, deşi medicii nu erau siguri în ceea ce privea recuperarea femeii. ”Deocamdată, nu ne putem pronunţa vizavi de starea pacientei, pentru că e prea devreme. Se află la terapie intensivă, fiind după operaţie”, au declarat, vineri, pentru Libertatea surse medicale din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Manelistul era în continuare neliniştit. Frumoasa lui soţie ieşise din operaţie, dar se afla la reanimare sub atenta observaţie a medicilor. În tot acest timp, de joi noaptea şi până acum, Salam nu a părăsit perimetrul spitalului, aşteptând agitat să audă veşti bune.

Din păcate, chiar de ziua lui, de Florii, manelistul a primit cea mai tristă veste: Ştefania s-a stins, lăsând în urmă lacrimi şi inimi frânte de durere.

Dumnezeu sa o ierte !


Sursa

Niciun comentariu: