joi, 16 aprilie 2009

Zeitgest

Zeitgeist pledeaza pentru demitificarea lumii in care traim. Produs de Peter Joseph, filmul a fost creat pentru a-i inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de le vedem noi, oamenii obisnuiti.

Ce pot avea in comun religia, razboiul si banii? Conform acestui documentar, care timp de doua ore aduce o multime de argumente in sprijinul teoriei pe care o sustine, numitorul comun este incercarea de manipulare a populatiei la nivel mondial.

SPIRITUL TIMPULUI

Cu cat investigam mai mult despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti. Suntem mintiti de fiecare autoritate. Ce va face sa credeti, chiar si pentru un minut, ca autoritatea religioasa este singura care niciodata nu a fost atinsa?

Institutiile religioase de pe lumea asta se afla la fundul mocirlei. Institutiile religioase ale acestei lumi au fost puse acolo de aceiasi oameni care v-au dat guvernul, educatia voastra pervertita, care v-au dat cartelurile bancare internationale.

Si asta pentru ca stapanii nostri nu dau doi bani pe voi sau pe familiile voastre. Lor nu le pasa decat de ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume sa controleze lumea asta blestemata. Am fost indepartati de adevar si de prezenta divina din Univers pe care oamenii au numit-o “Dumnezeu”.

Urmariti Documentarul de mai sus si o sa va convingeti de toate .

Niciun comentariu: