marți, 20 ianuarie 2009

Criza de epilepsie la ora de educatie fizica

Astazi la ora de educatie fizica de la ora 14:00 , eu si colegii de clasa am sustinut cateva meciuri de fotbal , pana cand au venit si "Debreteni " la un fotbal.Toate bune frumoase , pana cand s-a tras un sut mai puternic la poarta si un maghiar s-a bagat in fata si a cazut urat de tot la podea.Un alt jucator luand mingea sa mearga sa sustina cornerul , l-a vazut pe "Debreten" tremurand pe jos gata sa moara .A mers la el crezand ca nu mai are aer , i-a dat cateva bucati peste spate dar nu si-a revenit .
Vazand ca treaba este serioasa a inceput sa faca spume la gura iar pe langa se zbatea ca un nebun .Nu era de gluma un tanar adolescent al Colegiului i-a bagat degetele in gura ca sa nu isi inchida limba si sa moara pana cand vine salvarea . Bine inteles ca nu a scapat asa usor "tanarul adolescent " si s-a ales si el cu cateva muscaturi .In timp de 2 - 3 minute salvarea a ajuns la Sala de Sport , la care cel "Daramat " a inceput ca sa faca crize ca nu vroia sa mearga la spital.
Medicii l-au calmat dupa care l-a dus la Oradea .
Asta a fost faza cu acest tanar inocent , dar ce nu inteleg din toate chestiile astea de ce mama dracului se dau foile alea de la doctorii de familie asa ca pe "vorbe fara sens " . Nu iti face o analiza nu iti face nimica , mergi la doctor am nevoie de o foaie pentru ca sunt apt sa sustin orele de educatie fizica .Acuma cativa ani buni un tanar din clasa 7-8 a murit pe terenul de sport , tot asa ceva criza si-a inghitit limba si s-a dus si el pe apa zambetei .
Agitatie mare a mai fost astazi in scoala adica profesorii de educatie fizica erau afectati putini , a inceput ca sa ne vorbeasca ca nu ii bine , ca jucam prea dur si bla bla bla . Daca murea cine era devina ? Nu era nimeni de vina ca era "Debreten" da-l in corhaz ca si asa va inmultiti ca purecii , veniti aici si cuceriti Ardealul .


P.S Stire de ultima ora , am aflat de la un coleg de al lui de clasa ca nu Criza de epilepsie a facut ce a facut comotie cerebrala.
L.A: Sa imi zica si mie cineva ce ii aia comotie cerebrala !

Niciun comentariu: