marți, 28 aprilie 2009

Capatos Show

Aseara la 23:45 am dat pe Antena 1 , unde chiar atunci a inceput emisiunea Capatos Show . In cadrul emisiuni am vazut un cosciug in care am vazut ca este ceva dar nu eram sigur ca ii .Era vorba in emisiune despre Magnifica Nikita care "declara " ca sa omoara si bea clor si porcarii .Inainte cu cateva ore bune ma uitasem la OTV si am vazut eu cu ochii mei ca avea o statistica daca "vrem sa o vedem pe Nikita moarta " . 80% dintre romani spuneau ca da si 20% nu , de aici am inteles ca Romania este o tara sadica . Cica OTV la acea ora avea un ratting destul de mare calculand in persoane care se uita la acea ora la TV pe OTV erau in jur de 153.000 de mii de persoane .
Surpriza emisiunii Capatos Show a fost ca Nikita se afla in acel prea nefericit cosciug dar bine sanatoasa nu moarta cum se declara la TV .Micutul Dan Diaconescu , a fost foarte dezamagit ca Nikita a mers la cei de la Antena 1 in emisiune .
Nikita mai declara ca : LA DAN DIACONESCU NU O SA MAI APAR IN EMISIUNI .

Un comentariu:

RadioZiPp spunea...

vrem sa moara ... vrem sa moara ... vrem sa moara.. nikita .. fii barbat... nikita ... fii barbat... sinucide-te... n-ai curaj.. n-ai curaj :))