joi, 16 aprilie 2009

Restaurantele si baietii

Probabil ca intrebati de ce ii titlul " Restaurantele si baietii " . Azi noapte in jurul orei 22:30 , eram prin oras si ma plimbam cu ceva prieteni . La un moment dat suna telefonul prietenului meu Marian daca nu avem chef sa mergem pana la Valea Lui Mihai ca sa mancam o pizza cu Benu si Alexutan .Normal nu am stat nici o secunda sa evitam ocazia si le-am zis ca mergem , pe drum toate bune si frumoase intram in Valea lui Mihai ne indreptam spre pizzerie , cand ajungem INCHIS . Bun infometati si plictisiti ne-am gandit sa mergem mai departe cu masina la Sacuieni sa mancam .

La iesire din Sacuieni este situat un Restaurant care ii non-stop .Benu ,Alexutan si Marian isi comanda cate o ciorba taraneasca si un suc , eu neavand pofta de ciorba imi comand o portie de cartofi pai cu ceafa de porc .Toate bune si frumoase asteptam sa vina mancarea .
Mancarea de foarte prost gust , servirea de toata sila , asta insemnand in felul urmator: nu te intreaba daca vrei sucul in pahar sau nu , ti-l toarna direct in pahar , furculita,lingura si cutitul nu ti le aseaza la masa , le aseaza pe o tava cu servetele si ti le pune pe masa .
Pe langa toate ii mai cerem si nota de plata :
2 Coca-Cola 1 Fanta de portocale si un Kinley 16 lei
3 Porti de Ciorba Taraneasca 15 lei
O portie de Cartofi pai 3 lei si ceafa de porc 8 lei
Painea 6 lei
Nota de plata total 54 de lei , dupa un calcul facut de mine am ajuns la 48 de lei tot ce am consumat .Grabiti ca sa ajungem inapoi acasa nu am mai insistat ca sa stam sa ne certam cu Ospatara .

In concluzie NU VA RECOMAND SA MANCATI LA RESTAURANTUL LA IESIREA DIN SACUIENI !!

Ce nu inteleg - De ce si-a mai pus si ea 6 lei ciubuc ? - probabil ca ne-a vazut ca suntem clienti noi ?
- Se plateste la restaurante sporul de noapte si nu stiu eu ?
- Se include TVA la mancaRea din restaurante ?
- As putea sa fac o reclamatie la o institutie data viitoare pentru mancarea de prost gust si servirea pe care ne-o ofera ?
- Ce ati fi facut in cazul nostru ?


Sper ca sa nu dam acuma in hepatita de la mancarea proasta care ne-au gatito .
Data viitoare o sa cautam alte localuri la care sa ne omeneasca mai bine

3 comentarii:

Anonim spunea...

dak nu ti se punea sucul in pahar atunci comentai k asta iti este problema,ti'a pus sucul in pahar deoarece numai tzaranii beau din sticla...furculita,cutitul si lingura la nici un restaurant nu o sa ti'o puna langa masa frumos...esti la restaurant,nu la masa in familie de sarbatori sa fie totul la locul lui...la pret no'comment

Anonim spunea...

tva-ul se aplica pretului
poti apela in asemenea situatii la oficul pt. protectia consumatorului in cazul tau oradea
iar altadata nu o lasa atat de moale...spune-ti parerea despre serviciile primite sau nu...poate o ajuti cu sa isi schimbe atitudinea

paula kiss spunea...

OOO MAH=)))
wsm unde ajunge lumea=)))))))